AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağının kanadığını görmek

Kahve falında ayak parmağının kanadığını görmek

Kahve falında ayak parmağının kanadığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, güzel günlerin yaşanacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında ayak parmağının kanadığını görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında parmağın kanadığını görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, koltuğunun yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük parmağının kanadığını görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının parmağının kanadığını görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında parmağının kanadığını görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir