AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak baş parmak

Kahve falında ayak baş parmak

Kahve falında ayak baş parmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, huzurlu günlerin biteceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında ayak baş parmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağı görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, iyi halinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayak baş parmak görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir