AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzük parmağının kanadığını görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Kahve falında parmağını kanatmak sistemli şekilde başarıya koşacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağın kanadığını görmek saygınlığına leke sürüleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağının kanadığını görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ayak parmağının kanadığını görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir