AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi pisliğine basmak

Kahve falında kedi pisliğine basmak

Kahve falında kedi pisliğine basmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, onlarla gönül birliği edeceğine yorulur.

Kahve falında kedi pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kedi pisliğine basmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak yaşadığı darlığın son bulacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında at pisliğine basmak karamsarlığa düşeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz pisliğine basmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan pisliğe basmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi pisliğine basmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işarettir.

Kahve falında inek pisliğine basmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan pisliğine basmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir