AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek

Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek

Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağın yara olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Kahve falında ayakları yara içinde görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarin yara görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarda yara görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi ayağında yara görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarında yara görmek kalben çok rahat edileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında ayağı yara olmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kazancın arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir