AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının altında yara görmek

Kahve falında ayağının altında yara görmek

Kahve falında ayağının altında yara görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, aile saadetinin artacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret eder.

Kahve falında ayağının altında yara gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda ise çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında ayağının altında yara görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ayak altında yara görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ayağı yara görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ayağında yara görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarda yara görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, talihinizin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kurtuluşu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir