AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta bileklik takmak

Kahve falında pırlanta bileklik takmak

Kahve falında pırlanta bileklik takmak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında pırlanta bileklik görmek maceralara atılacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, yorgun ve hasta hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına bileklik takmak işinin yoluna gireceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, dünyasının bir anda değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bileklik takmak maddi zararını karşılayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk bileklik takmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileklik takmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kazancının düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir