AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta bileklik görmek

Kahve falında pırlanta bileklik görmek

Kahve falında pırlanta bileklik görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, insanlarla iç içe olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta bileklik gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, varlıklı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında pırlanta bileklik görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye bileklik görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bileklik düşürmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında mavi bileklik takmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, malını ve parasını sağlama alacağına delalet eder.

Kahve falında kolye ve bileklik görmek elinin darlıktan kurtulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil bileklik takmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çelik bileklik görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir