AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına bileklik takmak

Kahve falında başkasına bileklik takmak

Kahve falında başkasına bileklik takmak endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, en yüksek makamlara oturacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına bileklik takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri yerine kendinizinkilere odaklanmalısınız.

Kahve falında beyaz bileklik takmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, geçmişi unutup geleceğine delalet eder.

Kahve falında taşlı bileklik takmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine bileklik takmak mirasa, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına inanılır.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında boncuk bileklik takmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında elmas bileklik takmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına inanılır.

Kahve falında başkasına bileklik takmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir