AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirincin içinde taş görmek

Kahve falında pirincin içinde taş görmek

Kahve falında pirincin içinde taş görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında pirincin içinde taş gördüyseniz:

  • İlham verici fikirler yaratıcılığınızı ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında pirincin içinde taş görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna işarettir.

Kahve falında taşlı pirinç görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet eder.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirincin içinde böcek görmek arzuların gerçekleşeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde pirinç görmek emeklerin boş yere harcanacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde pirinç görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir