AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç taşı ayıklamak

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumlu yönde etkileyebilecek yaratıcı fikirleriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, işlerin sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu pirinç ayıklamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan taş ayıklamak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında taş ayıklamak dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalettir.

Kahve falında taşlı pirinç görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında pirincin içinde taş görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, en tepkedeki kimse olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir