AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde pirinç görmek

Kahve falında su içinde pirinç görmek

Kahve falında su içinde pirinç görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde pirinç gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde pirinç görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde pirinç görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek sevdiğine kavuşacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında pirinç içinde karınca görmek zararlarını telafi edeceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç içinde böcek görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine inanılır.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında pirincin içinde böcek görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında pirincin içinde karınca görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir