AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirincin içinde böcek görmek

Kahve falında pirincin içinde böcek görmek

Kahve falında pirincin içinde böcek görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, mal ve para biriktireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında pirincin içinde böcek gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında pirincin içinde böcek görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına yorulur.

Kahve falında pirinç içinde böcek görmek kalp kırıklığı olacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında böcekli pirinç görmek sağlıklı bir kişi olmaya, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavında böcek görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böceklenmiş pirinç görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde pirinç görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında pirincin içinde karınca görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç içinde karınca görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir