AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinçten taş ayıklamak

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak işlerinin istediği gibi olacağına, şerefli bir hayat süreceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak umutlarının çoğalacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu pirinç ayıklamak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş ayıklamak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine inanılır.

Kahve falında topraktan taş ayıklamak konferans ve seminerlere katılacağına, endişelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında taşlı pirinç görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirincin içinde taş görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir