AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı pirinç görmek

Kahve falında taşlı pirinç görmek

Kahve falında taşlı pirinç görmek hataların düzeltileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı pirinç gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında pirincin içinde taş görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı pirinç görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç ve süt görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde pirinç görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç serpmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pilavlık pirinç görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir