AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval içinde pirinç görmek

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok daha iyi günler göreceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin yolunda gideceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çuval içinde pirinç gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla pirinç görmek kıtlığın meydana geleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine rivayet eder.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek güzel haberler alınacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çuval pirinç görmek eline geçen malları tutamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında çuvallarla pirinç görmek darlık içine düşeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuval pirinç görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir