AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde pirinç görmek

Kahve falında suyun içinde pirinç görmek

Kahve falında suyun içinde pirinç görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde pirinç gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Kahve falında suyun içinde pirinç görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde pirinç görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işaret eder.

Kahve falında pirincin içinde karınca görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, istenmeyen olayların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek sıkıntıya düşeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç içinde böcek görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında pirincin içinde taş görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pirincin içinde böcek görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir