AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ve kuru fasulye görmek

Kahve falında pirinç ve kuru fasulye görmek

Kahve falında pirinç ve kuru fasulye görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, gözünün yaşını sileceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, neşesinin yerine geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, kendisini iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve kuru fasulye gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında pirinç ve kuru fasulye görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve fasulye görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında renkli kuru fasulye görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasulye yapmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanmış kuru fasulye görmek eğlenceli günler geçireceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye dağıtmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir