AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye yapmak

Kahve falında kuru fasulye yapmak

Kahve falında kuru fasulye yapmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bekar ise evleneceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, kısmetlerin çoğalacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru fasulye yapmak gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında kuru fasulye yapmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, kısmetlerinin de kapanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kuru fasulye görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güveçte kuru fasulye görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye yemek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kuru fasulye görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye vermek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye piştiğini görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir