AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış kuru fasulye görmek

Kahve falında haşlanmış kuru fasulye görmek

Kahve falında haşlanmış kuru fasulye görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, makam edineceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kuru fasulye gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Kahve falında haşlanmış kuru fasulye görmek başarılarının daim olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış fasulye görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanmış taze fasulye görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek gönlündeki gibi sevileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek güzellik ve hayır geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye yediğini görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret eder.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek istenen her şeye sahip olunacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru beyaz fasulye görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir