AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kuru fasulye görmek

Kahve falında renkli kuru fasulye görmek

Kahve falında renkli kuru fasulye görmek umutsuz olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kuru fasulye gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Kahve falında renkli kuru fasulye görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kötü yola sapmayacağına yorulur.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru fasulye dağıtmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sorunlarının günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında güveçte kuru fasulye görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ kuru fasulye görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat boyu desteği olacağına işarettir.

Kahve falında etli kuru fasulye yemek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye almak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir