AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ve fasulye görmek

Kahve falında pirinç ve fasulye görmek

Kahve falında pirinç ve fasulye görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ününün çoğalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve fasulye gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında pirinç ve kuru fasulye görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında pirinç ve fasulye görmek önemli kişi haline geleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında taze fasulye yemeği pişirmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fasulye ekmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, her şeyin gönlünce olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fasulye toplamak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye kusmak işlerin eski haline döneceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında etli taze fasulye görmek geçiminin güçleşeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir