AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli kuru fasulye görmek

Kahve falında etli kuru fasulye görmek

Kahve falında etli kuru fasulye görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, rızkının eksileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çok mutsuz olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında etli kuru fasulye görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalet eder.

Kahve falında etli kuru fasulye yemeği görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında etli kuru fasulye yemek kazançlı kapıların açılacağına, yolunun hep açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kuru beyaz fasulye görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir