AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye nohut görmek

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, gergin olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye nohut gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında nohut fasulye görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında fasulye nohut görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru nohut görmek tartışmalı bir işe girileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru nohut yemek mutluluğa ve neşeye, borca batacağına işarettir.

Kahve falında kuru fasulye piştiğini görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kuru fasulye vermek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir