AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye dağıtmak

Kahve falında kuru fasulye dağıtmak

Kahve falında kuru fasulye dağıtmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye dağıtmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Kahve falında kuru fasulye dağıtmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kuru fasulye satmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kuru fasulye görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında renkli kuru fasulye görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine inanılır.

Kahve falında birine kuru fasulye vermek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, küslüklerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir