AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek taşıdığını görmek

Kahve falında kucağında bebek taşıdığını görmek

Kahve falında kucağında bebek taşıdığını görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kucağında bebek taşıdığını gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Kahve falında kucağında bebek taşıdığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek taşıdığını görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yüzünün her daim güleceğine işarettir.

Kahve falında kucağa erkek bebek almak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işarettir.

Kahve falında birinin kucağına bebek vermek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, evlatların hayırsız çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağına bebek vermek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi bebeğini kucağında görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kucağında bebek uyutmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir