AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tabutunu taşıdığını görmek

Kahve falında kendi tabutunu taşıdığını görmek

Kahve falında kendi tabutunu taşıdığını görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kendi tabutunu taşıdığını gördüyseniz:

  • Karar almadan önce daha fazla detay öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında kendi tabutunu taşıdığını görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında insan taşıdığını görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir taşıdığını görmek kimse ile tartışmayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının ev taşıdığını görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşıdığını görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta taşıdığını görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze taşıdığını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir