AnaSayfa / Genel / Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, dualarının kabul olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını gördüyseniz:

  • Veya yine, partnerinizi daha iyi tanımanızı, gerçek yüzünü görmenizi sağlayacak gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında un taşıdığını görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına inanılır.

Kahve falında un çuvalı taşımak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında çuval un görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un dolu çuval görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla un taşımak ekonomik olarak zayıflayacağına, unvan sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında çuval dolusu un görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ticarete atılacağına işaret eder.

Kahve falında bir çuval un almak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir