AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal tartmak

Kahve falında bal tartmak

Kahve falında bal tartmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret eder.

Kahve falında bal tartmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bal tartmak yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında terazi tartmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek tartmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında muz tartmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç tartmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yaklaşan güzel günlere inanılır.

Kahve falında odun tartmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün tartmak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında zeytin tartmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir