AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilo tartmak

Kahve falında kilo tartmak

Kahve falında kilo tartmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilo tartmak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında kilosunu tartmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilo tartmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terazi tartmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç tartmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz tartmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odun tartmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini tartmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şey tartmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir