AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır serpmek

Kahve falında mısır serpmek

Kahve falında mısır serpmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kazancının helal para olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında mısır serpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Kahve falında mısır serpmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında yere su serpmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su serpmek sebep olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker serpmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kum serpmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe su serpmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında duvara su serpmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işarettir.

Kahve falında birine su serpmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir