AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye gördüyseniz:

  • Sizi hazır olmadığınız kararlar almaya zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hem eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında fasulye pilav görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir