AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, maddi anlamda feraha ermeye rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek bazı girişimlerde bulunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine delalet eder.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında taze fasulye pilav yemek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir