AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav kuru fasulye görmek

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, çok büyük insanlar arasına gireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına inanılır.

Kahve falında pilav kuru fasulye gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek özel muamele göreceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına rivayet eder.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye pilav yemek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir