AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, arzuların gerçekleşeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulur.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, stresten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulur.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek sebep olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında fasulye pilav yemek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir