AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek yeni yerler göreceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek ortaklarla aranın bozulacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında taze fasulye pilav yemek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir