AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye pilav görmek

Kahve falında fasulye pilav görmek

Kahve falında fasulye pilav görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, Tövbe Edeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye pilav gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında taze fasulye pilav yemek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fasulye pilav görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine yorulur.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir