AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye pilav görmek

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek rızkın ve kazancın artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerin devam edeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kuru fasulye pilav gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek geleceğe olan inancını yitireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, kazancı arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek rızkının eksileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye pilav yemek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir