AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hayaline kavuşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek işlerinde kara geçeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, maddi açıdan ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye pilav yemek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir