AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet şişeye su doldurmak

Kahve falında pet şişeye su doldurmak

Kahve falında pet şişeye su doldurmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, onları gücendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalet eder.

Kahve falında ped şişede su görmek suçlamalardan aklanılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pet şişede su almak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pet şişede su içmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pet şişede su görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pet şişeden su içmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pet şişe su görmek zenginliğe sahip olunacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir