AnaSayfa / Genel / Kahve falında ped şişede su görmek

Kahve falında ped şişede su görmek

Kahve falında ped şişede su görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalettir.

Kahve falında ped şişede su gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pet su şişesi görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pet şişede su almak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pet şişeden su içmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Kahve falında pet şişede su içmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, vaaz ve nasihate yorulmaktadır.

Kahve falında pet şişede su görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pet şişe su görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir