AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet şişede su almak

Kahve falında pet şişede su almak

Kahve falında pet şişede su almak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında pet şişede su almak gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına alamet eder.

Kahve falında pet şişede su almak kötü günlerin geride kalacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında pet su şişesi görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında pet şişe su görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında pet şişede su görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ped şişede su görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında pet şişede su içmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir