AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet şişede su görmek

Kahve falında pet şişede su görmek

Kahve falında pet şişede su görmek çok yükseleceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pet şişede su gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Kahve falında pet şişede su almak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında ped şişede su görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında pet şişede su görmek hem de para kaybettireceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında pet şişe su görmek helal rızka sahip olunacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında pet su şişesi görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında pet şişede su içmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kazancının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında pet şişeden su içmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir