AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdesiz pencere görmek

Kahve falında perdesiz pencere görmek

Kahve falında perdesiz pencere görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, işveren pozisyonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perdesiz pencere gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha olumlusunuz.

Kahve falında pencerede perde görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pencereye perde takmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında pencere ve perde görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere perde görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında perdeli pencere görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, bol nimete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında pencere perdesi görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak bebek sahibi olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında perdesiz pencere görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ilim irfan öğreneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir