AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede perde görmek

Kahve falında pencerede perde görmek

Kahve falında pencerede perde görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede perde gördüyseniz:

  • İşinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında pencere perdesi görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına inanılır.

Kahve falında perdesiz pencere görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere perde görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere ve perde görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında pencerede perde görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perdeli pencere görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir