AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere ve perde görmek

Kahve falında pencere ve perde görmek

Kahve falında pencere ve perde görmek zararların yakında telafi edileceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, başarıların çoğalacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere ve perde gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Kahve falında pencere ve perde görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencerede perde görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perdeli pencere görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereye perde takmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere perdesi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında perdesiz pencere görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına delalet eder.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir