AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeli pencere görmek

Kahve falında perdeli pencere görmek

Kahve falında perdeli pencere görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, içinin hafifleyeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, beddua ve ah alacağına, onunla yeniden kavuşacağına, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında perdeli pencere gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Kahve falında perdesiz pencere görmek eşlerinin kapanacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere ve perde görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında pencerede perde görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında perdeli pencere görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında pencere perdesi görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereye perde takmak geleceğe dair planlar yapacağına, daha güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir