AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere perde görmek

Kahve falında pencere perde görmek

Kahve falında pencere perde görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kafasının da rahat edeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere perde gördüyseniz:

  • Çevrenizde süregelen olayları gereksiz yere büyütmeyin.

Kahve falında pencerede perde görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine yorulur.

Kahve falında perdeli pencere görmek insan sevindireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek malının ve aşının da çoğalacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak daha fazla gelir sahibi olacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencere perdesi görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Kahve falında pencere perde görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereye perde takmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perdesiz pencere görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir