AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere perdesi görmek

Kahve falında pencere perdesi görmek

Kahve falında pencere perdesi görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, şükrederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere perdesi gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza odaklanmanız durumunda çok fazla şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında perdesiz pencere görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, mesleğine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında pencere perdesi görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına yorulur.

Kahve falında perdeli pencere görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, içinin rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında pencere ve perde görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında pencereye perde takmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında pencere perde görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir