AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeleri açık görmek

Kahve falında perdeleri açık görmek

Kahve falında perdeleri açık görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında perdeleri açık gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Kahve falında açık perde görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında perdeleri açık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında perde kapatmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı ve perde görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, bazı sırların açığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında tül perde katlamak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe tül perde görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında süslü perde görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında kırışık perde görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir